Skip to content

Google Adsense nytt utseende

by admin on November 17th, 2010

Fick information om att Google Adsense nu har lanserat en ny version.

Fick följande information från Google:
“Vi har tagit intryck av alla kommentarer från er, våra utgivare, och det nya gränssnittet innehåller funktioner som har utformats för att du ska tjäna pengar med AdSense. Funktionerna ger dig fler resultatuppgifter som du kan göra något med, ger bättre kontroll över vilka annonser som visas på dina webbplatser och hjälper dig att hantera kontot mer effektivt. Med det nya gränssnittet är det enkelt att överblicka dina intäkter och betalningsinformation, hitta relevanta funktioner och göra ändringar i kontot. ”

Nya funktioner som finns:

Detaljerade resultatrapporter efter annonstyp, annonsstorlek, annonsenhet, inriktningstyp och budtyp för de sammanlagda intäkterna och annan statistik per dag, vecka eller månad utöver ett anpassat datumintervall.

Grafiska resultatrapporter: Du kan snabbt visa intäkter och annan rapportstatistik i grafiskt format.  Du kan enkelt jämföra resultat under en viss tid och se statistik som visningar, klick och intäkter i ett och samma diagram.

Integrerade hjälp- och onlineresurser: Du hittar enkelt svar på dina frågor när du behöver via en hjälpruta som visas på varje sida. Dessutom hittar du enkelt uppdateringar och optimeringstips på den omgjorda sidan Resurser.

För att se nya adsense besöker du: http://www.google.com/ads/newadsense

Du har även möjlighet att via din inloggning på: http://www.google.com/adsense testa det nya gränssnittet.

Har just bytt till detta nya gränssnitt för Google Adsense och jag tycker det ser mycket bra ut.

Comments are closed.